Transport

NM-PARFINALE 2020 // TRANSPORT

 

Parfinalen 2020 arrangeres av Kragerø Bridgeklubb på Kragerø Resort 18.-20. september.

Kragerø Resort ligger på halvøya Stabbestad utenfor Kragerø.

 

Hvordan kommer en til Kragerø Resort?

De som kommer med bil, uavhengig av om de kommer sørfra eller nordfra på E18, kjører fram til

avkjørsel 56 og følger så skiltene mot riksvei 351 til Stabbestad. Etter ca. et minutt kommer en til Tangen. Derifra følger en riksvei 351 i 19 km. Kragerø Resort ligger så opp bakken til høyre.

 

Kommer du nordfra, er det 2 avkjørsler som er merket «Kragerø» før en kommer til avkjørsel 56.

For å komme til Tangen og riksvei 351 til Stabbestad, skal ingen av de nevnte 2 avkjørslene til Kragerø benyttes.

 

Kommer en med fly til Gardermoen, tar en tog/buss til Oslo. Fra Oslo Bussterminal går busser – Vy og Konkurrenten – sørover. Billett kjøpes fram til Tangen i Sannidal.

For dem som måtte lande på Torp Sandefjord lufthavn, lønner det seg å ta taxi til bussholdeplassen på Fokserød. Turen tar 4-5 minutter. Fra Fokserød tar man en av bussene i fra Vy eller Konkurrenten videre til Tangen.

De som måtte ankomme med fly til Kjevik, Kristiansand, benytter et av de samme busselskapene fram til Tangen.

 

Alle som kommer med buss til Tangen, kjøres fortløpende med privatbiler fram til Kragerø Resort. Etter avsluttet turnering søndag vil de samme privatbilene sørge for returtransport til Tangen. Det vil bli felles avreisetidspunkt for returen fra Kragerø Resort til Tangen: umiddelbart etter avsluttet premieutdeling.

 

VIKTIG                 Alle som kommer med buss til Tangen og skal benytte privattransport til Kragerø Resort, må på forhånd gi beskjed om tidspunktet for når bussen de kommer med, ankommer Tangen.

Privattransporten organiseres av Stig Johansson som enten kan kontaktes på telefon 980 04 010 eller på epost s-karljo@online.no.

 

Vær oppmerksom på at busselskapene, for å garantere plass, krever at billetter kjøpes på forhånd.

Koronaen har ført til restriksjoner og selskapene kjører nå med redusert setekapasitet. Samtidig opplyser de at det ikke settes opp ekstrabusser etter at avgangene er fullbooket!!

Vi anbefaler derfor sterkt at alle vurderer leiebiler. Prismessig er det lite som skiller, ikke minst fordi bussprisene varierer med avgangstidspunktet. I tillegg oppnår man jo en helt annen og tidsbesparende fleksibilitet med leiebil. Utleieselskapene opererer også ofte med helgetilbud og er man flere i leieforholdet, kan en komme svært gunstig ut.

 

 Vel møtt til parfinale på Kragerø Resort!