Transport

NM-PARFINALE 2021 // TRANSPORT

 

Parfinalen 2021 arrangeres av NBF på Storefjell Resort Hotell på Golsfjellet 2.-4. oktober. 

Hvordan kommer en til Storefjell?

De som kommer med bil, fra sør, vest eller Buskerud/Osloområdet kjører til Gol og derfra opp på Golsfjellet til hotellet.

De som kommer med bil nordfra kjører fv 438 mot Vågåmo og kommer inn på fv51 som kjøres over Valdresflya, via Fagernes, Leira og videre opp på Golsfjellet.

De som kommer med fly til Gardermoen kan enten ta tog/buss med Vy til Gol skysstasjon og så avtale henting der med hotellet, eller man tar leiebil og kjører til Storefjell. NBF dekker de faktiske utgiftene til leiebil med inntil kr 500 per person i bilen, så det lønner seg å gå sammen to og to par og kjøre sammen. Korteste/raskeste rute til Storefjell fra Gardermoen er over Hadeland og Valdres - det tar ca ti minutter kortere tid enn å kjøre via Hønefoss og opp Hallingdal til Gol.

Generelt om reisedekning: NBFs reisereglement gjelder. Egenadel på kr 400 pr person dersom man reiser med tog/fly (evt. i kombinasjon med leiebil), kr 500 i egenandel pr bil når man kjører egen bil. Vi anbefaler bil for alle fra Nord-Trøndelag og sørover.


Vel møtt til parfinale på Storefjell Resort Hotell!